Cariere

Ca unitate de referinta la nivel national, in domeniul sanatatii mamei si a copilului, in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu" (INSMC), de mai bine de jumatate de secol suntem preocupati si implicati in educatia pentru sanatate, implicit in promovarea sanatatii.
Cu un spectru larg de servicii medicale complexe si de competenta superioara, urmarim sa acordam cea mai buna ingrijire medicala si sa ducem traditia calitatii oferite in Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului mai departe.
Alatura-te institutiei noastre si vei gasi oportunitatea dezvoltarii carierei tale, alaturi de o echipa de oameni profesionisti, dedicati profesiei lor.

Trimite-ne CV-ul la adresa: runos@insmc.ro pentru baza noastra de date sau urmareste pagina de Cariere pentru posturile noi. 

Anunt posturi Programul operational capital uman - nr: POCU/91/4/8/109586. SPITAL-COMUNITATE 

Anunt concurs in vederea angajarii in cadrul proiectului Dezvoltarea sistemului national de cercetare-dezvoltare, Subprogramul 1.2 - Performanta institutional Proiecte Complexe realizate in consortia CDI, Metode noi de monitorizare a sarcinii si diagnostic prenatal Contract de finantare pentru executie proiecte complexe CDI-Nr.67 PCCDI/2018 

Anunt concurs in vederea angajarii in cadrul proiectului nr.68 PCCDI/2018 cu denumirea program din PN III Programul 1 - Dezvoltarea sistemului national de cercetare dezvoltare, Subprogramul 1.2 Performanta institutionala Proiecte complexe realizate in consortii CDI, Consortiu multidisciplinar pentru sustinerea competentelor de cercetare in diagnosticarea, tratarea si identificarea de factori predictivi ai afectiunilor maligne ginecologice. 

Anunt posturi vacante 

 

Totodata, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" ofera stagii de practica in pediatrie si obstetrica ginecologie studentilor, rezidentilor si doctoranzilor.