Cariere

Ca unitate de referinta la nivel national, in domeniul sanatatii mamei si a copilului, in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu" (INSMC), de mai bine de jumatate de secol suntem preocupati si implicati in educatia pentru sanatate, implicit in promovarea sanatatii.
Cu un spectru larg de servicii medicale complexe si de competenta superioara, urmarim sa acordam cea mai buna ingrijire medicala si sa ducem traditia calitatii oferite in Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului mai departe.
Alatura-te institutiei noastre si vei gasi oportunitatea dezvoltarii carierei tale, alaturi de o echipa de oameni profesionisti, dedicati profesiei lor.

Trimite-ne CV-ul la adresa: runos@insmc.ro pentru baza noastra de date sau urmareste pagina de Cariere pentru posturile noi. 

- Anunt posturi temporar vacante 

- Anunt posturi vacante 

- Anunt proiect POCA-RENASC Retea Nationala de promovare a sanatatii, reproducerii prin politici publice integrate SIPOCA 226   Situatie dosare Proces verbal de recrutare si selectie 

- Anunt proiect POCU - Da o sansa vietii - Program national de ingrijire a gravidei si copilului - etapa I - NR: POCU/258/4/9//120254 Situatie dosare  Procese verbale de recrutare si selectie  

- Anunt de promovare pe post de la asistent medical la asistent medical principal 

 

Totodata, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" ofera stagii de practica in pediatrie si obstetrica ginecologie studentilor, rezidentilor si doctoranzilor.