Cariere

Ca unitate de referinta la nivel national, in domeniul sanatatii mamei si a copilului, in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu" (INSMC), de mai bine de jumatate de secol suntem preocupati si implicati in educatia pentru sanatate, implicit in promovarea sanatatii.
Cu un spectru larg de servicii medicale complexe si de competenta superioara, urmarim sa acordam cea mai buna ingrijire medicala si sa ducem traditia calitatii oferite in Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului mai departe.
Alatura-te institutiei noastre si vei gasi oportunitatea dezvoltarii carierei tale, alaturi de o echipa de oameni profesionisti, dedicati profesiei lor.

Trimite-ne CV-ul la adresa: runos@insmc.ro pentru baza noastra de date sau urmareste pagina de Cariere pentru posturile noi. 

- Anunt de promovare pe post  

- Anunt de promovare pe post 

- Anunt de promovare pe post 

- Anunt concurs posturi vacante  bibliografie posturi  bibliografie inginer  anunt amanare concurs  situatie dosare   anunt suspendare concurs 

- Anunt concurs post vacant cercetator stiintific gr I Componenta Obstetrica Ginecologie Polizu, Centrul de medicina materno-fetala  

- Anunt posturi scoase la concurs publicat in "Viata medicala"  situatie dosare  

-  Anunt posturi scoase la concurs publicat in "Viata medicala"   situatie dosare   

- Anunt concurs post medic speciliast Boli Infectioase  situatie dosare 

- Decizie Regulament concurs post CS Grad 1 si post CS Grad 2 

- Regulament concurs post CS Grad 1 si post CS grad 2 

Totodata, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" ofera stagii de practica in pediatrie si obstetrica ginecologie studentilor, rezidentilor si doctoranzilor.