Cariere

Ca unitate de referinta la nivel national, in domeniul sanatatii mamei si a copilului, in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu" (INSMC), de mai bine de jumatate de secol suntem preocupati si implicati in educatia pentru sanatate, implicit in promovarea sanatatii.
Cu un spectru larg de servicii medicale complexe si de competenta superioara, urmarim sa acordam cea mai buna ingrijire medicala si sa ducem traditia calitatii oferite in Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului mai departe.
Alatura-te institutiei noastre si vei gasi oportunitatea dezvoltarii carierei tale, alaturi de o echipa de oameni profesionisti, dedicati profesiei lor.

Trimite-ne CV-ul la adresa: runos@insmc.ro pentru baza noastra de date sau urmareste pagina de Cariere pentru posturile noi. 

  • Anunturi posturi perioada determinata in cadrul Programului Operational Capital Uman- NR POCU 91/4/8/109586- SPITAL-COMUNITATE, Flux de îngrijire continuă a nou-născutului și a sugarului cu risc crescut de îmbolnăvire și deces”  
     
  • Anunt posturi cercetator scoase la concurs  
  • Anunt concurs medici 
     
  • Anunt concurs posturi vacante 
  • Anunt promovare pe post 

Totodata, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" ofera stagii de practica in pediatrie si obstetrica ginecologie studentilor, rezidentilor si doctoranzilor.