Cariere

Ca unitate de referinta la nivel national, in domeniul sanatatii mamei si a copilului, in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu- Rusescu" (INSMC), de mai bine de jumatate de secol suntem preocupati si implicati in educatia pentru sanatate, implicit in promovarea sanatatii.
Cu un spectru larg de servicii medicale complexe si de competenta superioara, urmarim sa acordam cea mai buna ingrijire medicala si sa ducem traditia calitatii oferite in Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului mai departe.
Alatura-te institutiei noastre si vei gasi oportunitatea dezvoltarii carierei tale, alaturi de o echipa de oameni profesionisti, dedicati profesiei lor.

Trimite-ne CV-ul la adresa: runos@insmc.ro pentru baza noastra de date sau urmareste pagina de Cariere pentru posturile noi. 

- Anunt "Viata medicala" concurs posturi laborator  Situatie dosare  Rezultate concurs  

- Anunt si bibliografie concurs medic sef sectie OG III 

- Anunt concurs medic OG 

-  Anunt si bibliografie concurs medic sef sectie OG septica IV 

- Anunt proiect POCU 91/4/8/109586 Spital-comunitate     

- Anunt proiect POCU 91/4/8/109586 Spital-comunitate 30 septembrie  

- Decizie Regulament concurs post CS Grad 1 si post CS Grad 2 

- Regulament concurs post CS Grad 1 si post CS grad 2 

Totodata, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu-Rusescu" ofera stagii de practica in pediatrie si obstetrica ginecologie studentilor, rezidentilor si doctoranzilor.