Conferinta INSMC dedicata bullying-ului

Conferinta INSMC dedicata bullying-ului

Sâmbătă, 29 februarie, va avea loc la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu-Rusescu" un eveniment dedicat bullying-ului, un fenomen social care a luat amploare și care are consecințe grave pentru sănătatea emoțională a copiilor.

În cadrul evenimentului, specialiștii INSMC dr. Carmen Truțescu, medic primar psihiatrie pedaitrică și Mihaela Stancu, psiholog clinican, vor vorbi despre  manifestări, mărturii și indicii ale suferinței, dar și despre rolul părintelui salvator în povestea adaptării dificile.

Invitați speciali vor fi Nadia Tătaru, fondator și director Itsy BitsyFM, inițiator al campaniei naționale de prevenire a bullyingu-ului, Mihaela Dinu, psiholog Organizația Salvati Copiii Romaniași vlogger-ul Mimi.

Participarea este gratuită, însă pentru a vă rezerva locul în sală, trebuie să trimiteți un e-mail cu datele dumneavoastră la adresa confirmari@insmc.ro.
Accesul la eveniment se face doar în baza confirmării pe e-mail din partea organizatorului!

Campania de Informare și Educare pentru Părinți lansată de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu-Rusescu" va continua pe parcursul întregului an cu evenimente interesante și de mare ajutor adresate părinților.

0 Comentarii

Lasa un comentariu